Just nu söker vi en erfaren redovisningsekonom till Ljungdahl Invest

Söker du ett utmanande och intressant jobb där din breda kompetens kommer till användning? Vi söker dig som gillar utmaningar, utveckling och ser en tjusning i varierande arbetsuppgifter. Du ska självständigt kunna leda redovisningsarbetet och löneadministrationen för våra hel- och delägda dotterbolag, inom olika branscher.

”Vi” är en familjeägd mindre koncern med bolag inom så vitt skilda affärsområden som tidningsförlag, it-företag och handelsföretag. Totalt är vi cirka 25 anställda. Vårt huvudkontor är i Örebro, men vi har kollegor på fler orter. Utöver sedvanligt redovisningsarbete kommer du att möta lite import- och exportadministration samt koncernredovisnings- och bokslutsfrågor. 

Vi tror att du har ekonomutbildning på högskolenivå. Framförallt måste du ha god erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan. Tjänsten är heltid. 

Vi arbetar i Visma Business, som du bör vara bekant med. Löneadministrationen har vi nyss migrerat till Fortnox. En viktig del av ditt jobb är att utveckla våra administrativa arbetssätt och rutiner. Du ska såklart vara noggrann, positiv och flexibel till olika arbetsuppgifter. 

På kontoret bjuds du på och förväntas bidra till god stämning, bland kollegor som prestigelöst hjälper varandra att utvecklas och lösa företagens utmaningar. 

Du kommer att jobba direkt med VD och kollegor inom administration. 

Lön enligt överenskommelse. Tillträde så snart som möjligt. 

Mer information

Läs mer om oss på respektive företags webbsida.

Vid frågor om tjänsten vänligen ring eller maila Stefan Ljungdahl, VD på 0733-67 38 50, stefan@ja.se

Sista ansökningsdag

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2019-11-12. Sök gärna direkt, då vi kan intervjua kandidater löpande.

Så söker du

Skicka oss e-post där du berättar om dig själv, dina meriter, dina löneanspråk och vad just du kan tillföra oss. Ansökan mailar du till stefan@ja.se .

Ljungdahl Invest AB.
www.linv.se

Agriprim AB,
www.agriprim.se

Celebra Brands AB
www.celebra.com

daBoon
www.daboon.se 

Jordbruksaktuellt AB
www.ja.se

Valuera
www.valuera.se

Ölbryggning AB
www.olbryggning.se 

Kategorier: Karriär